Många uppdrag i skog och mark

Vi utför skogsentreprenad inför nybyggnationer, restaurering av ängsmarker och hagmarker och hjälper dig gärna att uppnå målen för exempelvis naturvårdskrav. Självklart utför vi också sedvanlig skogsavverkning och tar hand om stormfälld skog.

För dig som har en hästgård eller betesmarker och behöver avlägsna träd och buskar erbjuder vi heltäckande hjälp med nedtagning och bortforsling.

Har du slitit länge med din skogsmark och känner att du inte längre har tid eller ork att hålla efter den som du önskar? Överlämna jobbet till oss för enstaka insatser eller på återkommande basis.

Stor kapacitet med liten påverkan. Så kan vår skogsentreprenad sammanfattas i en mening. Vi hjälper dig med allt ifrån engångsröjning, restaurering tex betesrestaurering till motormanuell nedtagning av enstaka träd till avverkning inför byggnation så kallad tomtröjning eller över större arealer.

Vi erbjuder en mängd tjänster inom främst det småskaliga skogsbruket såsom skogsvård, skogsvårdsuppdrag som även passar in under arbete åt Skogsstyrelsen eller landsbygdsenheten på Länsstyrelsen. Till vår hjälp har vi bland annat en Alstor 821, en effektiv och flexibel skogsmaskin som med enkelhet kryssar fram mellan träden. Med sina åtta hjul och jämna tyngdfördelning tar den sig fram överallt utan att lämna djupa spår i din mark.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson
henrik@djupdahls.se
0705-669873

Från minsta stubbe till största skog