Privatpersoner

Har ni träd eller stubbar som ni vill ha hjälp med? Då har ni kommit till rätt ställe. Vi har både erfarenhet och utbildning. Vi gör professionella arbeten till konkurrenskraftiga priser.

Vi utför arbetet skonsamt

Vi på Djupdahls arbetar alltid skonsamt mot både miljön och er trädgård. Vi tar alltid hänsyn till vad som finns i er trädgård. Övriga buskar och träd i trädgården skall inte skadas av trädfällningen. Gräsmattan är vi rädda om och i de fall det behövs skydd för att minska tryckskador använder vi det. Vårt mål med trädfällningen är att det alltid ska se rent och snyggt ut när trädet väl är borta.

Minimal påverkan

Vi påverkar grannar och andra minimalt då inga stora maskiner används. Ofta är det en arborist som klättrar upp i trädet och sågar ned det, gren för gren. Vi ser alltid till så att trafik enkelt kan passera om inte åtgärderna kräver annat.

Trädfällning

Vi utför trädfällning från marken eller genom att klättra upp i trädet och såga ner gren för gren. Det är självklart viktigt att inte hus eller andra växter kommer till skada.

Arborist/klättrande trädfällare

Vi har utbildade arborister. Arborist är ett annat ord för en trädexpert. Om ni har ett träd som har en placering som inte gör det lätt att ta ner det kan våra arborister klättra upp i det och såga ned det gren för gren.

Kronhöjning/kronreducering

Kronhöjning innebär att vi beskär trädet så att det ser ut som att trädets krona kommer högre upp än vad det gjorde innan beskärningen började.
Kronreducering innebär att vi gör själva kronan mindre. Att vi beskär trädet så det inte är så yvigt.

Stormskador

Träd som tagit skada vid oväder är ofta akutjobb. Därför ger vi ofta dessa arbeten högsta prioritet. Vi kan hjälpa er oavsett vilken skada som stormen orsakat. Grenar som gått av, rotvältor eller annat.

Ved

Vår ved har en standard på 30 cm eller 50 cm. Vi erbjuder även hemleverans. Veden kommer från Varberg eller dess kranskommuner. All ved vi säljer bokförs och beskattas.

Stubbfräsning

Stubbfräsning är ett effektiv sätt att ta bort stubbar i trädgårdar. Vi tar bort dina stubbar snabbt och till bra pris. Och när vi är klara sopar vi igen spåren efter både oss och stubbarna. Ni vet väl att vi även tar bort rötterna efter borttagna häckar och dylikt.

Rut-avdrag

Ni kan få RUT-avdrag för bland annat följande arbeten:
• Beskärning, fällning av träd och buskar.
• Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.
• Återställande av mark efter att träd och buskar tagits bort.

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson
henrik@djupdahls.se
0705-669873

Från minsta stubbe till största skog