Vi avlägsnar dina stubbar spårlöst

Stubbfräsning är en effektiv metod att ta bort stubbar i både trädgårdar och i parker. Vi tar bort dina stubbar snabbt och till bra pris. Och när vi är klara sopar vi igen spåren efter både oss och stubbarna. Vi har många nöjda kunder i hela västsverige med fokus på Varberg, Falkenberg, Kungsbacka och Marks kommun. Stubbfräsning innefattas numera av rutavdraget och gäller arbetskostnaden för maskinopratören.

Skonsam metod

Fördelen gentemot uppgrävning är att rötterna inte behöver grävas upp och lämna stora skador i omgivande mark. Genom att fräsa stubben blir den till lätthanterlig flis som enkelt kan skyfflas bort. När stubben är avlägsnad är det bara att fylla på med jord och så nytt gräs eller återplantera. Vill du så hjälper vi dig med bortforsling av flisen och levererar ny matjord om så önskas.

Vi klarar utmaningen

Vår maskin klarar att fräsa bort även kraftiga och svåråtkomliga stubbar. Det låga marktrycket gör att underlaget skonas och gräsmattan inte skadas. Beroende på hur marken ska användas fräser vi olika djupt när vi tar bort stubben.

Hör gärna av dig för en offert

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson
henrik@djupdahls.se
0705-669873

Från minsta stubbe till största skog